Engelli Memur Adayları İçin Kura Başvuruları Açıldı

Ana Sayfa » Genel » Engelli Memur Adayları İçin Kura Başvuruları Açıldı
Tarih : 06 Aralık 2018 - 10:57

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği ve Türkiye Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, engelli memur kadrolarına kura ile yerleştirme işlemleri için müracaat tarihlerinin 02-16 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

Engelli Memur Adayları İçin Kura Başvuruları Açıldı

Başkan Kerimoğlu, konu ile ilgili şu bilgilere yer verdi; bu yıl içerisinde Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2018-EKPSS) sınavının geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde ortaöğretim (lise), önlisans ve lisans eğitimi alanlarında sınavların ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılmıştır.

Yukarı da sayılan öğrenim düzeylerinin dışında kalan ilkokul, ortaokul, ilköğretim düzeyinde ki engelli memur adayları için ise kura müracaatlarının 02-16 Mayıs 2018 tarihleri arasında başladığını buna göre ilkokul, ortaokul, ilköğretim mezunu olan engelli adaylarının ÖSYM Başkanlığının internet sitesi olan www.osym.gov.tr üzerinden müracaatlarını yaparak kura ile atamaya başvurabileceklerini duyurdu.

Kerimoğlu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Kerimoğlu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu