Kerimoğlu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Ana Sayfa » Genel » Kerimoğlu’nun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Tarih : 18 Mayıs 2017 - 14:15

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği ve Talasemi   Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ” dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Kerimoğlu mesajında; Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, ulusal değerlerin yeşerdiği, kurtuluş ateşinin yakıldığı, bağımsızlığa, aydınlığa ve geleceğe olan inancın adı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın milletçe haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığımız, bu özel günde vatan ve millet uğruna büyük fedakârlıklar göstererek bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımı sunarken,  Atatürk’ün büyük güven duyduğu gençlerimize ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için yapmış oldukları çalışmalarda başarılar diler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramlarını da en ulvi duygularımla kutlarım.