HATODER’den Eğitim Seminerine Davet

Ana Sayfa » Genel » HATODER’den Eğitim Seminerine Davet
Tarih : 02 Ekim 2016 - 13:13

aa

Talasemi hastalarına eğitim semineri verilecek…

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneğince 1 Ekim 2016 (Cumartesi) günü saat 10.00 da Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu 7. katta talasemi ve orak hücre anemi hastalarına, ailelerine yönelik olarak ‘’Talasemi ve Orak Hücre Anemi’de En Güncel Tedaviler’’ adı altında eğitim semineri düzenlenecek.

Başkan Kerimoğlu, konuyla ilgili olarak şu bilgilere yer verdi; “Hastalar ve ailelerine yönelik olarak düzenleyecek olduğumuz eğitim seminerinin amacı talasemi (Akdeniz anemisi) ve orak hücre anemi hastalarının ulusal ve uluslararası boyutta tedavilerine yönelik olarak yaşanan değişimler ve tedavi şekillerin de gelinen son durum hakkın da konunun uzmanları hekimleri bir araya getirerek hastalar ve aileleriyle bir araya gelmelerini sağlayarak alanın da  uzman hekimlerin yapmış olduğu sunumlarla kendi tedavilerini karşılaştırmaları daha iyi yaşam standartlarını nasıl belirleyecekleri konusunda hastaların fikir sahibi olmalarını sağlayacağımız gibi hastaların ve ailelerinin akılların da yer etmiş olan soru ve sorunları uzmanlarına sorma fırsatı bulmalarını sağlamaktır” dedi.