BAŞKAN KERİMOĞLUNA SÜPRİZ

Ana Sayfa » Genel » BAŞKAN KERİMOĞLUNA SÜPRİZ
Tarih : 14 Mart 2015 - 5:09

1Bizden biri olan ve bizi en iyi anlayan, tanıyan ve empati kurabilen duygu ve düşünceler içerisinde hareket eden başkanımız göreve geldiği günden bu yana hastaları ve ailelerini bir çatı altında birleşmesini sağlayarak, perakende çözümler yerine kalıcı çözümlerle elinden gelenin   en iyisini yapmak ve gülen yüzlerin oluşmasını sağlamak için emek vermektedir. Talasemi ve orak hücre anemi hastaları, aileleri ve gerekse halk arasında takdir toplayan gerçek bir hizmet ve görev insanı olan kıymetli başkanımız Kerimoğlu görevde olduğu süre içerisin de sayısız başarılara ve çalışmalara imza atmıştır. Bizlerle olan diyalogunda gerek bir arkadaş, gerek bir kardeş ve gerekse ağabey olma özelliğini ortaya koyarak hareket etmektedir, bizler sadece bugün burada doğum gününü kutlamak aynı zaman da yanında olduğumuzu bir kez daha çevreye göstermek için burada toplanmış bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Böylesi bir dernek başkanına sahip olduğumuz için Hatoder ailesi olarak kendimizi bir kez daha şanslı görmekteyiz, bu güzel gününde kendisine uzun ve sağlıklı bir yaşam dilerken bir kez daha 37.nci yaş gününü kutlar, saygı ve sevgilerimizi sunarız, dedi.

Esen VURAL

HATODER YÖNETİM KURLU SEKRETERİ