HATODER Üyelerini Yine Yalnız Bırakmadı

Ana Sayfa » Genel » HATODER Üyelerini Yine Yalnız Bırakmadı
Tarih : 05 Şubat 2015 - 20:42

aHatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Burhan Kerimoğlu, Helena Center de düzenlenen Cesur ve Vural ailelerinin düğün törenlerine katıldı. Dernek çatısı altında yıllardır yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Esen ve Esra Vural kardeşlerin abileri olan Erkan Vural’ın mutlu gününde de üyelerini yalnız bırakmayan Kerimoğlu; “derneğimiz olarak gerçekten üyeler, hastalar, hasta aileleriyle birlikte et ve tırnak gibiyiz, zaten asıl hedefimiz karşılıklı olarak birbirimize destek sağlamak, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı böylesi güzel günlerde de ortaya koymaktır, genç çiftimiz Erkan ve Özgül arkadaşlarımız ilimiz dışında her ne kadar turizm sektöründe kendi mesleklerini icra etseler de derneğimiz olarak başımız sıkıştığında onlarında zaman zaman desteklerini almışızdır, bu yardım severliklerinden dolayı da kendilerine çok teşekkür eder ve mutluluklar dilerim” dedi. Cesur ve Vural ailesinin Helena Center’de düzenlenen düğün merasimlerine il içinden ve il dışından birçok davetli katılarak gençleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak, onlarla birlikte müzik eşliğinde halaylar çekip, dans ederek gönüllerince eğlenerek genç çiftlerin yanlarında olduklarını birkez daha göstermiş oldular. Hatoder Başkanı Kerimoğlu, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.