PROF. DR HASAN KAYA’DAN HATODER’E ZİYARET

Ana Sayfa » Genel » PROF. DR HASAN KAYA’DAN HATODER’E ZİYARET
Tarih : 28 Ocak 2015 - 23:41

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Adayı Prof.Dr.Hasan Kaya,Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği’ni ziyaret etti.

HATODER dernek binasında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Adayı Prof.Dr.Hasan Kaya: ”Üniversitelerini ilerleyen süreçlerde  hak ettiği yere getirmek için bu göreve talip olduğunu rektörlük seçimlerini kazanması durumunda MKÜ için en iyi çalışmaları yürüterek hizmet alanında ulusal ve uluslar arası arena da üniversiteyi hak ettiği yere getireceğini” ifade etti.

Rektörlük görevine geldiği andan itibaren bütün Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ortak projelerde bir araya geleceklerini söyleyen  Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Adayı Prof.Dr.Hasan Kaya:“mesleğimin tıp doktoru olmasından dolayı insan sağlığına yönelik yapılacak çalışmalar aşamasında tıp fakültesi başta olmak üzere, diğer fakültelerimizi de kalkındırmak için tüm imkânlarımızı seferber etmek için bütün çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini” söyledi.

HATODER Başkanı Burhan Kerimoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “MKÜ Rektör adayı Prof. Dr. Hasan Kaya’yı derneklerinde misafir etmekten büyük onur duyduklarını, Hatay’daki talasemi ve orak hücre anemi hastalıkları konusunda yürütülen çalışmalara önemli katkılar sağlayıp, bu alanda hasta bebek doğumlarının sıfırlanması için elinden gelen çabaları da ortaya koymakla, çalışmalara yön veren isimler arasında yer aldığını” söyledi

Kerimoğlu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Kerimoğlu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu

Hatoder’den İbrahim GÜZEL’e Ziyaret