HATODER’den Noel Bayramı Mesajı

Ana Sayfa » Genel » HATODER’den Noel Bayramı Mesajı
Tarih : 26 Aralık 2014 - 2:34

12Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği  (HATODER) Başkanı Burhan Kerimoğlu, Hıristiyan vatandaşların Noel Bayramını kutladı.

Başkan Burhan Kerimoğlu mesajında şunlara değindi; İnsanlık âleminin var oluşundan günümüze kadar, farklı dinlerin mensubu olan kişilerin mutluluk ve sevinçlerini ön plana çıkardığı,  gönül çizgilerini aynı paralelde buluşturduğu, kardeşlik ve dostluk duygularının her bayram gününde daha çok yaşandığı, gelecek nesillere bozulmadan aktarıldığı, ender günlerin başında gelen bayramlar, farklı din mensubu kişilerde de aynı duyguları ifade etmenin en güzel örneğini oluşturmaktadır.

Yıllar yılı bu güzel örneğe ev sahipliği yapan Hatay’ımızda Antakya’mızda yan yana yaşadığımız, acı ve tatlı günleri beraber paylaştığımız Hıristiyan kardeşlerimizin, dostlarımızın Noel Bayramlarını şahsım, yönetim kurulum ve üyelerim adına tebrik eder, sağlık ve esenlikler dilerim.