Hatoder’den Hesob Başkanı Teksöz’e ziyaret

Ana Sayfa » Genel » Hatoder’den Hesob Başkanı Teksöz’e ziyaret
Tarih : 28 Mayıs 2014 - 23:00

unnamed18-300x171

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği (HATODER) Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Esen Vural, Esra Vural ve üye Cansu Karasapa ile birlikte Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanlığına yeniden seçilen A.Kadir Teksöz’ü ve Birlik Başkan Vekili Aziz Fatih Yılmaz’ı başkanlık makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu ziyarette yaptığı konuşmada şunlara değindi; Hatay ili genelinde 2010 yılından bu yana dernek olarak ciddi çalışmalar yaptıklarını, bu çalışmaları yaparken tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının, görsel ve yazılı medyanın yanı sıra 2000 civarında ki hasta ve hasta ailesinin bu konuyu sahiplenerek ilimiz genelinde tam bir seferberlik halinde ciddi anlamda çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Hesob Başkanı A.Kadir Teksöz’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunlara değindi; ilimiz genelinde talasemi hastalıklarını önleme adına gözle görülür ciddi çalışmaların ortaya konulduğunu herkes görmekte ve bilmektedir. Aslında bu alanda var olan hastalıkların gün yüzüne çıkarılmasında dertli ve sıkıntılı olan ailelerinin gündeme taşınmasında, güncel olarak kamuoyu yaratılmasın da sivil toplum kuruluşu olarak görevinizi layıkıyla yerine getirdiğinizi hemen her kesim bilmektedir. Başkanlığınız döneminde ekip arkadaşlarınızla beraber önemli bir sorunu gündeme taşımanız ve yer almasını sağlamanız da oldukça önemlidir. dedi.