Taladro ve Anteke Crew’den HATODER’e Destek

Ana Sayfa » Genel » Taladro ve Anteke Crew’den HATODER’e Destek
Tarih : 25 Aralık 2013 - 18:42

taladro_ve_anteke_crewden_hatodere_destek_h3116Rap müziği sanatçılarından Taladro ve Anteke Crew, Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği’nin (HATODER) “Talasemiyle Mücadelede Halka El Ele” projesine destek verdi.

Dernek Başkanı Burhan Kerimoğlu, yaptığı açıklamada, amaçlarının gençlere talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarını anlatmak, farkındalık yaratmak, kişilerde merak uyandırarak herhangi bir sağlık kuruluşuna yönlendirmek ve daha erken yaşlarda bu hastalıkların taşıyıcısı olup olmadıklarını öğrenmelerini sağlamak olduğunu bildirdi.

Taladro ise proje için il genelinde talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarını önleme adına farkındalığın oluşmasında çok önemli olduğunu kaydetti.