Güncel Duyuru!!

Ana Sayfa » Genel » Güncel Duyuru!!
Tarih : 25 Aralık 2013 - 18:46

duyDFRufderu

Kıymetli arkadaşlar; o içimizden biri bu memleketin evladı, HATODER üyesi, o da orak hücre anemi hastası ama hastalığını bile hiçe sayıp şehir şehir gezip hem mesleğini icra etmekte, hemde Antakya’nın ve de Hatay’ın adını gençlerin kalbine, hayranlarının gönlüne kazıyan ünlü RAP müzik sanatçısı ”TALADRO” arkadaşımız iki gündür Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi vermekte yanında olamıyorsak bile dualarımızla ona Cenab-ı Allah’tan acil şifalar dileyelim, hem ona, hem de tüm hasta arkadaşlarımıza, inşallah ”Taladro” başta olmak üzere tüm hasta arkadaşlarımıza Yüce Allah’tan sağlık diliyor, kısa sürede aramızda olmalarını temenni ediyoruz…Hepimizin duaları seninle ve sizlerle…HATODER YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI.