HATODER’den Acıpayam’a Anlamlı Teşekkür

Ana Sayfa » Genel » HATODER’den Acıpayam’a Anlamlı Teşekkür
Tarih : 24 Aralık 2013 - 9:54

DR.CAN-ACIPAYAM-BASIN-BÜLTENİ

(HATODER) Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, Genel Sekreter Esen Vural ve Sayman Esra Vural ile birlikte Antakya Devlet Hastanesi bünyesinde Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi alanında görev yapmakta olan Uzm.Dr.Can Acıpayam’ın önümüzdeki günlerde hastanedeki görevinden ayrılacak olmasının onuruna, çocuk servisinde görevli personeller, talasemi merkezinde görevli personeller, bazı meslektaşları ve sağlık çalışanları tarafından onuruna verilen öğle yemeğinde bir araya geldiler.Meslektaşları adına konuşma yapan Antakya Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Murat Okur şunları söyledi;  ilimizde talasemi ve orak hücre anemi hastalıkları başta olmak üzere, çocuk onkolojisi alanında mesleğinizi oldukça güzel icra edişiniz, biz hekimler arasında da önemli bir branşta eksikliğin doldurulmasına katkı sağlamanız ve kaldı ki ilgili hastalıkların tedavisinde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmamız ciddi paylaşımlarla hastalarımızı tedavi etmemiz hepimiz için önemli bir yardımlaşma ve dayanışmayı örneğini ortaya koymuştur, size bundan dolayı teşekkür ediyorum, dedi.Dr.Can Acıpayam’da; görev süresi içerinde talasemi ve orak hücre anemi hastalıkları ve diğer onkolojik hastaların tedavilerinde elinden gelen katkıları sağlamaya çalıştığını, Hatay genelinde çok fazla talasemi ve orak hücre anemi hastası bulunduğunu ve her ne kadar buradan ayrılsa da   MKÜ Tıp Fakültesinde eğitim kariyerini daha iyi seviyelere taşımak için orada olacağını ve üniversitede de hastalarını her zaman tedavi etmeye hazır olduğunu söyledi.Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu’da şunları söyledi; Antakya Devlet Hastanesinde yaklaşık olarak bir buçuk yılı aşkın süredir, hematoloji ve onkoloji hastalıkları dalında ciddi çalışmalar yapan  değerli  bir hekimimiz olarak görev aşkını ve hizmet azmini her zaman ortaya koymaktan çekinmediniz, sizlerle birçok hastanın sorununda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak, sorunlarını çözme yoluna gittik, elbette bundan sonra da üniversite tıp fakültesinde de karşılıklı çalışmalarımıza bir yenisini ekleyerek talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarına kaldığımız yerden devam edecek olmamız hepimiz için oldukça önemlidir, her ne kadar buradaki görevinizden ayrılsanız da ilimizde görevinize devam edecek olmanız hepimiz için büyük bir mutluluktur, dedi ve yapmış olduğu katkılardan dolayı Uzm.Dr.Can Acıpayam’a  birde plaket takdim etti ve başarılar diledi.