ANTAKYA VE DEFNE KAYMAKAMLARINDAN HATODER’E ZİYARET

Ana Sayfa » Genel » ANTAKYA VE DEFNE KAYMAKAMLARINDAN HATODER’E ZİYARET
Tarih : 20 Aralık 2013 - 13:16

hatoder-antakya-kaymakamı-defne-kaymakamı           Ziyarette Hatoder yönetim kurulu üyesi Genel Sekreter Esen Vural, Sayman Esra Vural, Denetleme Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Antakya Devlet Hastanesi Talasemi Merkezi Sorumlusu Dr.Gönül Oktay ve bazı üyelerde hazır bulundular.Ziyarette her iki ilçenin kaymakamları Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu ve yönetim kurulu üyelerini çalışmalardan dolayı çok yakın takip ettiklerini söyleyerek, talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarını halka tanıtmak, anlatmak adına  il genelinde sivil toplum kuruluşu olarak güzel ve hayır dolu bir iş yaptıklarını bu alanda sağlığın geliştirilmesi yönünde de ciddi katkılar sağladıklarını söyleyerek, Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu ve yönetim kurulu üyelerini çalışmalarda ki üstün gayret ve başarıdan dolayı  kutlayarak başarılar dilediler.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, derneğin kuruluş amacından ve yapmış oldukları çalışmalardan, faaliyetlerden her iki ilçe kaymakamına bilgiler aktardı ve çalışmalarda Hatay Valimiz Sayın M.Celalettin Lekesiz’in katkıları oldukça büyüktür, dedi. Yapılan çalışmalarda tüm kamu, kurum ve kuruluşlarının uyum içerisinde çalıştığını il genelinde ilerleyen yıllarda bu hastalıkları sıfıra getirmek ise hepimizin temel hedefidir, dedi.Antakya Devlet Hastanesi Talasemi Merkezi  Sorumlusu ve Hatoder Denetleme Kurulu Başkanı Dr.Gönül Oktay’da talasemi ve orak hücre anemi hastalıkları hakkında her iki kaymakama detaylı bilgiler aktararak  konunun ilimiz genelinde ki önemine vurgu yaptı ve  hastalıklar konusunda halkın  daha dikkatli ve titiz davranması gerektiğinin önemine değindi.

Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu ise Antakya ve Defne ilçe kaymakamlarının derneği ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, dernekçe hatıra fotoğrafı çektirdiler.