HATODER’in ACI GÜNÜ

Ana Sayfa » Genel » HATODER’in ACI GÜNÜ
Tarih : 02 Aralık 2013 - 9:30

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, Başkan Yardımcısı Fatih Altınöz ve Genel Sekreter Esen Vural ile beraber dernek üyeleri Berna Bitmez’in ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

hatoder-bas-sagligi

Hatoder Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu aileye taziyelerini ilettiği sırada yaptığı konuşmada; “Talasemiyle Mücadele de Halk El Ele’’ projesinden bahsettim ve ona Kasım ayının ilk haftasında Samandağ ilçesinde olacağımızı ve orada stant kurup hastalık hakkında halka bilgi vereceğimizi ve çalışmalardan bahsettim, oda bu çalışmaların detaylarını öğrendiğinde elinize sağlık diyerek, oldukça mutlu olduğunu söyledi ve ekledi; hocam bizler, gerekse ailemiz ve çevremiz eskiden bu hastalıkları bu kadar bilmiyorduk, imkanlar bazı imkanlar yetersizdi ama şimdi çok şükür bu hastalık için herkes elinden geleni yapıyor, tabi başta size bizler çok şey borçluyuz, bizler için aileler için ve yeni hastalar doğmaması için sizler elinizden gelenleri yapıyorsunuz, her yere ulaşmaya çalışıyorsunuz, bunun ötesinde her üyenize, hastanıza ilgi göstermeniz, dertlerini dinlemeniz, yardımcı olmanız bizler için mutluluk vericidir demişti” dedi.
Başkan Kerimoğlu, “Hatoder ailesi bu yıl içinde iki genç üyesini farklı zamanlarda toprağa vermenin acısını zamansız yaşamıştır, başta şahsım, yönetim kurulu üyelerim, hasta ve hasta aileleri adına merhum Bitmez ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.