HATODER’den Kaymakam ziyaretleri

Ana Sayfa » Basında Biz » HATODER’den Kaymakam ziyaretleri
Tarih : 16 Kasım 2013 - 15:50

HATODER-Antakya-Kaymakam-ziyareti

HATODER Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Altınöz, Genel Sekreter Esen Vural ve beraberindeki heyetle birlikte Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Defne Kaymakamı Hakkı Uzun’u makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretinde kısa bir konuşma yapan Hatoder Genel Başkanı Burhan  Kerimoğlu, derneğin kuruluş amacının talasemi ve orak hücre anemi hastalıkları konusun da çalışmalar yapmak, bu hastalıklarla doğmuş olan hasta kişilerin ve ailelerinin yanında olmak, bu hastaların her türlü sorunlarını çözüme kavuşturmak ve ilimiz genelinde ilerleyen zamanlarda hasta bebek doğumlarının önüne geçmek için gönüllü kişiler tarafından kurulduğunu dile getirdi. Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Defne Kaymakamı Hakkı Uzun’da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarını daha önce görev yapmış oldukları bölgelerde çok duymadıklarını hatırlatarak, “Ama burada sizlerin anlatımıyla bu hastalıklar hakkında yeterince bilgi sahibi olmuş bulunmaktayız.  Yerel de ve ilimiz genelinde yoğun olarak görülen bu hastalığın önüne geçmek için erken yaşlarda eğitim ve bilgilenme çalışmalarının önemli olduğunu söyleyen ilçe kaymakamları Tortop ve Uzun, özellikle bu hastalıkları önlemde halkımızın bilinç düzeylerinin istenilen seviyeye çıkarılması hasta bebek doğumlarının sıfıra gelmesine büyük katkılar sağlayacaktır” dediler.

Kerimoğlu; Hastalarını Hastanede de Yalnız Bırakmadı

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, geçtiğimiz günlerde

Kerimoğlu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu; ” 3 Aralık Dünya