HATODER yönetimi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti

Ana Sayfa » Basında Biz » HATODER yönetimi Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
Tarih : 16 Kasım 2013 - 15:56

hatoder-iskenderun-bld-bsk-ziyareti

Makamda gerçekleşen ziyarete Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Burhan Kerimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette proje ve çalışmalarla ilgili bilgi veren Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Burhan Kerimoğlu, geçtiğimiz yıl ‘Talasemi ile Hatay savaşıyor’ projesinde 8 ve 9. Sınıf öğrencilerine eğitim verildiğini söyledi. Bu yıl ki projeyi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yerine getirerek, talasemi ile mücadeleyi halka dönük yapmak amacıyla start verildiğini, İskenderun’da da bu kapsamda Atatürk Anıt Alanı’nda bir stant kurulduğunu belirten Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Burhan Kerimoğlu, “Tüm ilçeleri geziyor, ilçelerin büyüklüğüne göre stant kurarak çalışma yapıyoruz.

Anket, broşür, sözlü anlatımla, şapka, tişört, boyama kitaplarıyla halkın her kesimine hitap edebilecek çalışmayı ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Bugün 10. ilçemiz İskenderun oldu. İskenderun bizim için önemli. Potansiyel olarak İskenderun, belde ve köylerinde 500’e yakın hastamız var. İskenderun’a bundan sonra da ağırlık vermeye çalışacağız. Hekim olmanızdan ötürü her zaman desteğinizi bekliyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sağlık açısından yaptığınız büyük bir hizmet. Gönüllü bir hizmet yapıyorsunuz. Yapılması gereken şeyler bunlar. Batı bunu çoktan halletmiş. Gelişmekte olan ülkeler bunun ancak yavaş yavaş farkına varıyoruz. Sizin gibi gönüllü kuruluşların ön plana çıkarak bunu yapması övgüye değer. Elinize sağlık” diye konuştu. Ziyarette, Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı Burhan Kerimoğlu, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e plaket verdi. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, çalışmalarda farkındalık yaratmak için hazırlanan broşür, CD, tişört, şapka verildi.

Kerimoğlu; Hastalarını Hastanede de Yalnız Bırakmadı

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, geçtiğimiz günlerde

Kerimoğlu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanı ve Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu; ” 3 Aralık Dünya